Qui Som

Bucs Baumann – Servei de Joventut i Lleure Infantil

Els Bucs Baumann és un projecte del Servei de joventut i Lleure Infantil que ofereix uns espais d’assaig oberts a tots els públics per donar resposta a les inquietuds musicals. Situats als peus de la Casa Baumann (davant del Trenet de Vallparadís), ofereixen locals d’assaig, formació musical, enregistrament de cançons, producció musical, assessorament, difusió i promoció, dirigida als grups de música emergents.
Els Bucs Baumann són un punt de trobada per a músics on les persones interessades en el món de la música poden trobar un taulell d’anuncis, informació actualitzada sobre grups, músics i sales de concerts de la ciutat. L’activitat dels bucs pretén fomentar la creació musical amb el propòsit de transformar, actualitzar i revitalitzar la música de Terrassa. Actualment els bucs estan gestionats per l’associació local Indirecte.

bucs3-03

Casa de la Música de Terrassa

És un projecte sòcio-musical d’àmbit europeu que promou un nou model de gestió cultural dedicat a la formació, creació, exhibició i difusió de la música.
Una iniciativa que des de l’any 2008 aposta fermament per la investigació, el desenvolupament i la innovació musical a partir de la organització d’activitats, programes i accions. Dóna eines als creadors, obre possibilitats al públic i contribueix a la normalització i la potenciació de la música.
La Casa de la Música de Terrassa compte amb un espai “El Vapor” amb capacitat per a 350 persones dedicats a:

  • Formació Musical i Tècnica: Cursos i Tallers, Cursos de música a les escoles, programes i projectes musicals a les escoles…
  • Creació: Bancs de Proves, Concurs de Música…
  • Programació estable de música: Concerts en Xarxa, Berenars Musicals…
  • Participació i dinamització: amb cessió d’espais per a músics, entitats i col·lectius de la ciutat.

hhhhhh-02

Indirecte

L’Associació per la Promoció Cultural InDirecte és una entitat lúdico-cultural sense ànim de lucre que es dedica a la gestió, producció, promoció i difusió de la cultura en general i la música en particular. Indirecte també és una plataforma de difusió digital amb web, ràdio online i xarxes socials.

indirecte-01

Final de trajecte

L’entitat Final de trajecte és un projecte de periodisme cultural de proximitat que neix de la necessitat de connectar artistes i públic. Els interessa tot el que porti a públic i artistes a trobar-se. Treballen també en la gestió de continguts, xarxes socials, organització d’esdeveniments… Final de trajecte col·labora en el TAM! encarregant-se de la comunicació del Festival.
391863_444206538984500_1798015716_n

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s