BECA TAM! 2016

beca

DESCRIPCIÓ

Aquesta convocatòria està dirigida a professionals i amateurs dels àmbits de la fotografia, la creació audiovisual, el so, la il·luminació… que vulguin desenvolupar un projecte artístic que afavoreixi la visibilització, promoció i professionalització d’una formació musical (p.ex: videoclip, fotografies, escenografia amb art digital…).

L’objectiu d’aquesta beca és donar suport a joves creadors i afavorir que una formació musical emergent pugui millorar la seva posada en escena o donar-se a conèixer d’una forma creativa.

L’ajut inclou una dotació de 800€ per material i honoraris (màx. 400€) i la possibilitat d’ús del material i les instal·lacions del BaumannLab – Laboratori de creació jove del Servei de Joventut.

El projecte s’haurà de desenvolupar dins l’exercici 2017. Es podrà prorrogar més enllà d’un any en cas que les característiques del projecte ho facin necessari. Caldrà acordar-ho prèviament amb l’organització.

PARTICIPANTS

Convocatòria dirigida a professionals i amateurs que es posin d’acord amb una formació musical inscrita al Festival de músics emergents TAM! 2016 per a realitzar-lo. Hauran d’estar inscrites i que compleixin les condicions de participació. Els documents necessaris per presentar-se pot disposar en aquest enllaç.

COMISSIÓ DE SELECCIÓ

Un artista local de l’àmbit audiovisual / arts visuals, un membre de la Casa de la música, un membre de l’associació Indirecte, un membre del Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa i un membre del Servei de Joventut i Lleure Infantil.

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

  1. Format:

En cas de sol·licitud presencial, s’han de presentar dues còpies de la documentació: una còpia en format paper (mida A4) i una còpia en format digital. El format en digital es pot presentar o bé en un CD amb arxius en format PDF o bé facilitant un enllaç on s’hagi penjat el projecte on-line.

  1. Documentació:
  • Fitxa d’inscripció i document amb la proposta del projecte que es presenta a la convocatòria d’acord amb l’esquema que es podran descarregar en aquest enllaç.
  • En cas que es vulgui presentar algun tipus de documentació en format de vídeo, digitals o textuals cal presentar-los en un CD o DVD, en cas de sol·licitud presencial o bé facilitant un enllaç on estigui penjada on-line.

 

DATA LÍMIT, LLOC I FORMA DE PRESENTACIÓ DELS PROJECTES

Els projectes es poden presentar fins el 25 de novembre de 2016, a qualsevol dels registres municipals, personalment o per qualsevol de les formes establertes a la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú.

En cas de presentació per Correu Administratiu, es farà constar el destinatari següent:

TAM! Festival de músics emergents

Servei de Joventut i Lleure Infantil – Ajuntament de Terrassa

Av. Jacquard, 1 – 08222 Terrassa

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s